Preskoči na glavno vsebino
Povečava
AKTUALNO / Pogovorne oddaje o Programu Svit

Vodja Programa Svit, državnega programa presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki, Jožica Maučec Zakotnik in Svitova ambasadorka Marija Hrvatin o pomenu sodelovanja v Programu Svit za ohranjanje zdravja.

Vodja Programa Svit Jožica Maučec Zakotnik o izvajanju državnega programa presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki.

Vodja Programa Svit, državnega programa presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki, Jožica Maučec Zakotnik, dr. med. spec. in Maruša Naglič, univ. dipl. psih. o pravočasnem odkrivanju bolezni ter preprečevanju razvoja bolezni.

Vodja Programa Svit, državnega programa presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki, Jožica Maučec Zakotnik o preprostosti sodelovanja v Programu Svit. Sodelovanje je hitro, testiranje opravite doma in se tako prepričate o svojem zdravju.

Vodja Programa Svit, državnega programa presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki, Jožica Maučec Zakotnik in srokovna sodelavka v Klicnem centru Programa Svit Tjaša Bajc o prizadevanjih vseh sodelujočih v programu za zagotavljanje visoke kakovosti in skrbi za vsakega posameznika.