Preskoči na glavno vsebino
Povečava
POMOČ UPORABNIKOM / Kako pravilno izpolniti izjavo o sodelovanju?

Preden začnete z izpolnjevanjem, preberite priloženo zloženko o Programu Svit. Zloženka s splošnimi informacijami o Programu Svit je dosegljiva tudi na naslednji povezavi.

Če se vam pri izpolnjevanju Izjave pojavijo vprašanja ali niste prepričani, kako bi odgovorili na vprašanje, obiščite vam najbližjo Svitovo kontaktno točko, pokličite Klicni center Svit (01 620 45 21), nam pišite na svit@nijz.si ali pa za nasvet vprašajte v ambulanti svojega izbranega osebnega zdravnika.

Izjava o prostovoljnem sodelovanju je sestavljena iz dveh delov, in sicer vas v prvem delu sprašujemo o vaših kontaktnih podatkih, v drugem delu pa o vaših morebitnih preteklih diagnozah.

Na podlagi vaših odgovorov v drugem delu Izjave o prostovoljnem sodelovanju v Programu Svit se odločimo, kako bo potekalo vaše sodelovanje v programu, zato je pomembno, da natančno in pravilno odgovorite na vsa vprašanja.

Izjava_o_prostovoljnem_sodelovanju_1 stran-1
Izjava_o_prostovoljnem sodelovanju_2 stran_2-1

Pazite, da se boste na koncu tudi lastnoročno podpisali in zapisali datum, ko ste izjavo izpolnjevali. Le s podpisano in odposlano izjavo boste uspešno  sodelovali v Programu Svit. Prosimo, da podpisano in izpolnjeno izjavo čim prej vrnete, po možnosti v tednu dni.

Z vašim podpisom zagotavljate, da želite prostovoljno sodelovati v Programu Svit. S podpisom izkazujete, da ste seznanjeni, da so podrobne informacije o Programu Svit in o obdelavi vaših osebnih in drugih podatkov objavljene na spletni strani www.program-svit.si ter da lahko dodatna pojasnila pridobite pisno, po telefonu ali e-pošti preko kontaktnih podatkov na dnu obrazca. Strinjate se tudi, da vam z navadnim pismom pošiljamo vsa obvestila glede vašega sodelovanja v Programu Svit na naslov, ki ste ga navedli.