Povečava
Obvestila in dogodki / REGIJSKI DOGODEK PROGRAMA SVIT V OBČINI CERKNO

REGIJSKI DOGODEK PROGRAMA SVIT V OBČINI CERKNO

21. aprila 2018 je v Cerknem potekal regijski Svitov dogodek, kjer so se zbrali predstavniki različnih institucij, dobili pa smo tudi novega ambasadorja. V Občini Cerkno sicer beležijo najvišjo odzivnost v Program Svit v ljubljanski zdravstveni regiji.  

Na dogodku so spregovorili župan Občine Cerkno, gospod Jurij Kavčič, direktorica Zdravstvenega doma Idrija, gospa Marija Magajne, in vodja Centra za krepitev zdravja Idrija, gospa Irena Štucin. Programa Svit je predstavila Tjaša Jerman z Območne enota Ljubljana Nacionalnega inštituta za javno zdravje, gospod Franci Strle pa je podpisal listino o ambasadorstvu programa in se pridružil vedno širši družbi ambasadorjev Programa Svit.

Program dogodka so s plesnim in glasbenim nastopom obogatili otroci iz Osnovne šole Cerkno in Vokalna skupina Lira. Ob koncu so udeleženci sodelovali v nagradnem kvizu o Programu Svit in se  sprehodili do spomenika padlim v NOB.

Dogodek je potekal v zelo prijetnem vzdušju, predvsem pa smo bili veseli pozitivnega odziva s strani Občine Cerkno in Zdravstvenega doma Idrija, kjer se bodo z izvajanjem različnih aktivnosti še naprej trudili za doseganje čim višje odzivnosti v Program Svit.

 

Nazaj