Preskoči na glavno vsebino
Povečava
Svitu se dogaja / Rožnata pot v Krškem in sprejem novega ambasadorja Programa Svit

Rožnata pot v Krškem in sprejem novega ambasadorja Programa Svit

V okviru rožnatega oktobra je v organizaciji Zdravstvenega doma Krško potekal dogodek »Rožnata pot«, ki je svojim pestrim strokovnim in glasbenim programom vse prisotne ozaveščal o pomembnosti udeležbe v preventivne programe.

Tako so lahko obiskovalci prisluhnili različnim strokovnjakom kot tudi dragocenim osebnim izkušnjam oseb, ki so se na svoji življenjski poti soočili z diagnozo rak. Med drugimi nam je svojo zgodbo zaupal tudi gospod Bojan Cizel, ki je ob tej priložnosti s podpisom listine postal nov ambasador Programa Svit. Veseli smo, da bo v bodoče delil svoje izkušnje in stališča ter tako spodbujal k večji odzivnosti v program.

»Naredite to za sebe. Tako malo je dela s postopkom, zato to naredite za svoje zdravje in za svoje življenje!« so besede, s katerimi je gospod Cizel na dogodku nagovarjal vse prisotne.

Na samem dogodku so si obiskovalci lahko ogledali številne stojnice, na katerih so bili presejalni programi predstavljeni. Ob koncu uradnega dela programa pa je potekalo tudi neformalno druženje s pohodom po občini Krško.

Nazaj